Dagbladet Debatt

Oslo symposium – En feiring av løgn, anti-vitenskap og elendig moral

[MENINGER]  3. MARS 2017 kl. 13.39  

 

67366099

Noen her som kjenner noen som driver med litt hykleriutdrivelse på si?

I dag begynner en religiøs samling i Oslo som feirer elendig og ekskluderende moral fra bronsealderen, et dypt anti-vitenskapelig verdensbilde, ren løgn samt svindellignende virksomhet i stor stil. Her finner vi mange meninger som de fleste av oss føler at ikke hører hjemme i Norge i 2017. Og om de finnes, så skal de i hvert fall ikke påvirke politikken vår. Men denne samlingen har backing fra flere høytstående politikere (som burde skamme seg, forøvrig). Nei, det er ikke noen av de skumle imamene som Zeliha Dagli kaller «skjeggete skygger» som har fløyet opp fra kalifatet. Dette er Oslo Symposium, og det er kristent, norsk og rimelig blendahvitt. Jeg har en ganske voldsom trang til å stå utenfor med en eller annen plakat.

LES MER: Debatt: Oslo symposium – En feiring av løgn, anti-vitenskap og elendig moral

leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s